Loading...

Søvn er helt fundamental for børns trivsel - og rigtig mange forældre oplever at kæmpe med at få deres barn til at falde i søvn og sove hele natten.

 

Det får du som medlem:

Fuld adgang til søvnkurset "Slip for den opslidende putning - få et trygt og rolig barn, der falder i søvn"

Konkrete redskaber 
Du får nye forståelser af dit barns reaktioner. Og du får helt konkrete redskaber og øvelser til at tackle de udfordrende og svære situationer med dit barn om aftenen, når det er sengetid.

Ro i maven
Du får viden, redkaber og metoder som handler om, hvordan du gør dit barn trygt og roligt i stedet for metoder, der dikterer, at du skal lade dit barn græde alene.
Du får indsigt og mod til at holde fast og sige pænt nej tak til andres velmenende og gode råd om, hvordan du får dit barn til at sove.

Kursus når du har tid
Som medlem får du adgang til søvnkurset "Slip for den opslidende putning - få et trygt og roligt barn, der falder i søvn" med videoer, lydfiler, tjeklister og skabeloner, som hjælper dig til at skabe de ændringer, du ønsker. På tidspunkter som passer dig.

Bonus
Udover det faste indhold, vil du også få adgang til rabat på 1:1 sessioner med individuel vejledning i, hvordan du kan tackle lige præcis de konkrete udfordringer, du oplever med dit barn.

Fællesskab og sparring
Du får mulighed for at være med i en lukket Facebookgruppe sammen med andre forældre, der ligesom dig kan opleve tvivl, bekymringer og frustrationer.
Her kan du finde inspiration og mærke, at du ikke er alene. I gruppen kan du stille spørgsmål og få sparring fra andre forældre og faglig ekspertise fra mig

For at få adgang til medlemsklubben kræver det, at du er medlem.

Jeg vil gerne være medlem!

Er du i tvivl om det er noget for dig?

Book en gratis afklarende samtale