Loading...

Hjælper dig med at skabe bedre trivsel og udvikling for dit barn

 

Individuelle forløb

Onlinekurser

Holdforløb eller individuelt forløb

Holdforløb

KONTAKT MIG HER

 

Hej, jeg hedder Helle Rudolf

Min mission er at skifte børns uro, konflikter og stress ud med mere nærvær, tryghed og ro. For alle børn har brug for hjælp til at lære at regulere sig selv og deres nervesystem. Noget som har stor betydning for resten af deres liv.

Derfor lærer jeg forældre, hvordan de med helt enkle konkrete redskaber kan berolige barnets nervesystem.

Måske oplever du som mange andre forældre tvivl, usikkerhed og frustrationer i forhold til at tackle forskellige situationer med dit barn i hverdagen.

Et nervesystem ude af balance kan komme til udtryk på mange forskellige måder.

Det kan fx være, at du kæmper med at få dit barn til at sove om aftenen, har mange konflikter, når I skal op og ud ad døren om morgenen eller har et barn, der er meget ulykkelig, når du afleverer i dagtilbuddet.

Måske oplever du, at dit barn reagerer voldsomt på fx høje lyde, undgår leg sammen med flere børn ad gangen, ikke kan li’ at gynge højt, aldrig vil gå med bare tæer om sommeren, bliver meget generet af sollys eller kun spiser helt bestemte typer mad. Det kan også være, at dit barn meget tit ’smelter helt sammen’, når du henter hende/ham i daginstitutionen, er klynkende og grædende, har ’raserianfald’ eller har meget svært ved at falde i søvn og sove om natten. Eller måske er dit barn altid i bevægelse og meget voldsom i sin fysiske kontakt med andre og rører konstant ved ting og andre mennesker.

Og måske har du svært ved at forstå, hvorfor dit barn reagerer som det gør, og føler dig nogen gange magtesløs og tit i tvivl om, hvad du kan gøre for at ændre på det - især når du synes, at du har prøvet alt.

Jeg er uddannet ergoterapeut & cand.pæd. og har mere end 25 års erfaring i at hjælpe børn og deres forældre.

Vil du gerne vide om jeg kan hjælpe dig?

Book gratis samtale