Loading...

Tilbud til mødregrupper

Få jeres helt eget Babymassagehold eller Stimulastikhold på tidspunkt, som I aftaler med Rudolf&barn. Læs mere om Babymassage eller Stimulastik her.

Jeg kører ud fra Kolding (dækker trekantområdet).

Introduktion til hold hos Rudolf&barn

Jeg tilbyder at komme ud til din mødregruppe og fortælle om Babymassage eller Stimulastik.

Oplæg om Babymassage ca. 45 min: Jeg vil fortælle, hvad du og din baby får ud af at deltage i et babymassageforløb og hvorfor berøringen har så stor betydning for din baby. Du får enkelte konkrete teknikker til at hjælpe din baby til at finde ro.

Oplæg om Stimulastik ca. 45 min.: Jeg vil fortælle, hvad du og din baby får ud af at deltage i et Stimulastikforløb, og du får en kort introduktion til de 3 primære sanser og enkelte konkrete lege/øvelser til din baby og dig.

 

Skræddersyet forløb til din mødregruppe

Jeg tilbyder også at lave et forløb tilpasset din mødregruppe ud fra jeres ønsker om emner og spørgsmål fx Hvad gør jeg, når min baby ikke vil ligge på maven? Er min baby overstimuleret? Hvordan kan jeg hjælpe min baby til at finde ro om aftenen? Hvordan kan jeg lindre min babys luft i maven? Hvordan kommer min baby i gang med at trille? Hvornår må min baby sidde i høj stol? Hvordan kommer min baby i gang med at kravle?

Pris for et skræddersyet forløb til din mødregruppe afhænger af omfang og antal gange.

Kontakt mig på 2714 4538 eller HER for aftale :)

Ved transport over 15 km afregnes 3,56 kr/km.