Loading...

Om mig

Jeg hedder Helle Rudolf og driver til daglig Rudolf&barn. Jeg er udddannet ergoterapeut & cand. pæd.

Privat bor jeg sammen med min mand og er mor til 2 piger på 21 og 18

 

At se verden fra barnets ståsted

Jeg forsøger altid at forstå, hvordan det er at være netop det barn, som jeg møder.

Mine egne barndomserfaringer som for tidligt født og sensitiv med at blive ’sat i bås’ og få ’prædikater’ betyder, at jeg er særligt opmærksom på, hvordan vi voksne kan påvirke børnene med vores vurderinger og opfattelser.

Vi lever i en tid med stort pres på både børn og forældre og midt i alt det, kan vi opleve reaktioner fra vores børn, som er svære at forstå og at tackle.

Børn udvikler sig i samspil med deres forældre, voksne i dagpleje/daginstitution, andre børn og de rammer og fysiske omgivelser, som de befinder sig i. Derfor handler det ikke om at ’finde fejl’ i barnet, men at se på, hvordan omgivelserne kan støtte barnets trivsel og udvikling bedst muligt.

 

Fokus på trivsel og glæde

For at skabe trivsel og glæde, er det super vigtigt at få øje på det, barnet kan det, der fungerer og det, der motiverer. Og finde ud af, hvordan vi sammen kan få det til at ’vokse’ og fylde mere i hverdagen.

Samtidig skal der være plads til at komme af med og dele frustrationer og bekymringer.

Selvom jeg ikke har svaret på alle problemer, har jeg gennem mine erfaringer og uddannelser fået mange effektive redskaber til at hjælpe dit barn og dig videre.

 

Min faglige baggrund

Jeg har mere end 20 års erfaring, og har en stor viden og bred erfaring med 0-8 årige børn indenfor bl.a. baby/børns signaler, sanseintegration, bevægelsesudvikling, præmature børn, sensitivitet, overbelastningsreaktioner og børns deltagelse i fællesskaber

Jeg er uddannet ergoterapeut (1994), har en Pædagogisk Diplomuddannelse i Psykologi (2008) og cand.pæd. i Generel pædagogik (2012).

Derudover er jeg certificeret babymassageinstruktør IAIM (International Association of Infant Massage) (2017) og certificeret Stimulastik®underviser (2018)

Min erfaring har jeg fra arbejde som børneergoterapeut bla. på PPR, som konsulent på forskellige udviklingsprojekter i daginstitution og dagpleje, og som underviser på efteruddannelseskurser for pædagoger samt underviser på videregående uddannelser (Ergoterapeutuddannelsen og Pædagogisk Diplomuddannelse).