Loading...

Velkommen til dig :)

Jeg hedder Helle Rudolf

Jeg hjælper dig med at tackle de udfordringer, som du oplever med dit barn, så I kan få en gladere hverdag med større trivsel.

Og jeg hjælper dig med at få en større tro på dig selv som forælder. For du kan nemlig godt. Det ved jeg.

 • Jeg hjælper dig med at ændre på vaner og opslidende handlemønstre, som skaber uro, modstand, gråd, frustration og tvivl

 • Du får nye forståelser og konkrete redskaber, som vil gøre det lettere for dig at hjælpe dit barn fremover

Hvis du kan mærke, at du er bekymret og frustreret over at havne i de samme problemer, situationer eller konflikter gang på gang, og gerne vil ha' hjælp til at komme videre, så er jeg klar til at hjælpe dig.

Book gratis samtale

 

At håndtere dit barns forskellige reaktioner kan være virkelig svært og udfordrende

Du er ikke alene, hvis du ind imellem føler dig i tvivl, frustreret og meget usikker på, hvad du skal gøre for at ændre på de svære situationer med dit barn i løbet af hverdagen.

Ligesom dig er der mange, der føler, at de har prøvet alt for fx at få putningen til at lykkes - men uden succes.

Jeg ved, at det kan lade sig gøre at ændre på det, der er svært.

Jeg kan hjælpe dig med at skabe positive ændringer og bedre trivsel for dig og dit barn på to måder:

 • I mine 1:1 forløb hjælper jeg dig med at tage fat i de udfordringer du oplever, og sammen laver vi en plan for, hvad du/I kan gøre for at støtte dit barn bedst muligt. 
  Efter første session får du de punkter, som vi har snakket om, på skrift, så du ved nøjagtigt, hvad du skal fokusere på lige nu. På den måde vil du opleve, at tvivl, forvirring og usikkerhed bliver erstattet af en tydeligere retning og helt konkrete redskaber.

  Her kan du læse om de forskellige forløb

 • Gennem onlinekurset  "Slip for den opslidende putning - få et trygt og rolig barn, der falder i søvn".

  I kurset får du nye forståelser, redskaber og øvelser til at tackle svære situationer med dit barn om aftenen, når det er sengetid.

  Du får viden og metoder som handler om, hvordan du gør dit barn tryg i stedet for metoder, der fortæller, at du skal lade dit barn græde alene.

  Du får videoer, lydfiler, tjeklister, skabeloner og trin for trin guides, som hjælper dig til at skabe de ændringer du ønsker. På tidspunkter som passer dig.

  Her kan du læse om onlinekurset

Derfor brænder jeg for at hjælpe dig

Jeg ved, at rigtig mange forældre oplever udfordringer med deres barn hverdagen. Måske oplever du det som en kamp at putte dit barn om aftenen - noget som tager flere timer. Eller det kan være, at jeres morgener tit ender med konflikt, gråd og dårlig samvittighed. Noget som slider på både dit barn og dig. Og som gør dig i tvivl om du gør det godt nok.

Når du som forælder føler dig presset, usikker og i tvivl om, hvordan du skal tackle dit barns reaktioer, så er det desværre sådan, at det smitter af på dit barn.

Jo mere du selv er i underskud og jo mere du er i tvivl om det, du gør, er godt nok - jo mere vil det påvirke dit barn og gøre ham eller hende urolig.

Men sådan behøver det ikke at være!

Jeg er selv gang på gang blevet overrasket over, hvor stor en forskel det kan gøre helt bevidst at bruge strategier og redskaber, som beroliger et barns nervesystem både ift. mine egne børn, og også i mit arbejde med børn og forældre i mere end 20 år.

Og jeg ville ønske, at jeg havde haft den viden og de redskaber, da mine børn var små. Fordi jeg selv har stået i svære situationer mange gange.

Gennem mine erfaringer og uddannelser som ergoterapeut, pædagogisk diplomuddannelse i psykologi og kandidatuddannelse i pædagogik, har jeg lært hvor afgørende det er, at have respekt for barnets oplevelse, og at vi prøver at se situationen fra barnets perspektiv. Og det er helt fundamentalt, at barnet føler sig tryg og har tillid til, at mor og far (og andre nære relationer) er klar til at trøste, støtte og hjælpe, når barnet har behov for det. At barnet ved, at det ikke er overladt til sig selv. Det skaber trivsel og positiv udvikling.

Vil du gerne ha' nye redskaber til at ændre på det, der slider på dit barn og dig? Få et skræddersyet forløb tilpasset lige netop dit barn og dig

Kæmper du med at få dit barn til at sove om aftenen, så er det her lige noget for dig! Få fuld adgang til onlinekurset "slip for den opslidende putning - få et trygt og roligt barn der falder i søvn"

Er du i tvivl om, hvad der passer bedst til dit barn og dig?

Book gratis samtale

 

Lidt mere om mig

Mine egne erfaringer som et for tidligt født og sensitivt barn - og voksen :) og erfaringer med mine to sensitive børn har lært mig, hvor grundlæggende det er for et barns trivsel at opleve tryghed og tillid i de nære betydningsfulde relationer. At barnet oplever at ha' en tryg base, hvor der altid er hjælp at hente, når noget er svært, uoverskueligt eller når barnet føler sig urolig og bange. Det giver tillid til både sig selv og til andre.

Undervejs i mine år som mor har jeg lært, hvordan jeg udover at støtte mine børn, også kan hjælpe mig selv til at tackle pres og udfordringer. For at kunne hjælpe dem, er det nødvendigt at prøve at sørge for, at der er "strøm på mine egne batterier".

Når jeg skal oplade mine batterier, bruger jeg naturen, motion og bevidst brug af mit åndedræt. Og så elsker jeg at læse bøger, strikke og at gi’ mine børn en gang beroligende massage – det virker nemlig også beroligende på mig;)