Loading...

Derfor kan babymassage hjælpe din baby

Rudolf&barn tilbyder undervisningsforløb på små hold i babymassage på 5 uger - for babyer ca. 1 - 6 måneder.

Der er ikke noget at sige til, at du måske tænker ”hvordan kan det tage så lang tid at lære babymassage – det kan vel ikke være så svært!”

Lad mig uddybe det nærmere:

Det allervigtigste ved babymassage er, at du lytter til din babys signaler. Og det kan faktisk godt være lidt svært, for du er jo lige i gang med at lære din baby at kende.

Derfor er det noget af det, som du får viden om, når du deltager i babymassageforløbet.
Du får hjælp til fx at få øje på små stress-signaler, som din baby kan vise, hvis hun/han er ved at være overstimuleret.

Og lige netop fordi babyer let kan blive overstimulerede, foregår undervisningen i et langsomt og roligt tempo. For at din baby kan følge med.

Hver gang vi mødes, tilføjer vi en ny del af kroppen og gentager de tidligere lærte massagestrøg. Det giver din baby tid til at vænne sig til og blive tryg ved massagen.

Men hvorfor er det så vigtigt at lytte til din babys signaler?

Det er det fordi:

 • Det styrker tilknytningen mellem jer
 • Det støtter din baby i at udvikle sit potentiale, og lærer hende/ham at kommunikere
 • Når du møder din baby med respekt og empati, så styrker du hendes/hans selvværd, selvtillid og evnen til at regulere sine følelser.

Når du masserer din baby i et roligt tempo, udløses kærlighedshormonet oxytocin både hos din baby og dig selv. Det giver din baby en følelse af tryghed, ro og afspænding. Og for dig betyder udskillelsen af hormonet bl.a., at det kan dæmpe stress og øge din evne til at få øje på din babys signaler. Det betyder også, at det er rigtig godt at bruge, hvis din baby kæmper med kolik og uro. Og du får særlige teknikker til at massere maven, som kan lindre luft i maven og forstoppelse.

Undervisningen foregår på et lille trygt hold med max. 5 babyer/forældre - i et lokale hos Kolding Kiropraktik, Vejlevej 350. Temperaturen i undervisningslokalet er tilpasset, så din baby ikke kommer til at fryse.
Her er der plads til alle uanset om man er træt, ked af det, urolig eller sulten.

En anden mulighed er, at det kan foregå hjemme hos jer enten bare med din baby og dig eller fx sammen med din mødregruppe eller din veninde.

Din baby vil elske massagen fordi:

 • Det giver din baby en følelse af tryghed
 • Stimulerer afslapning og mindsker uro
 • Hjælper din baby til at sove bedre
 • Lindrer forstoppelse, kolik og luft i maven
 • Styrker din babys kropsbevidsthed og sansemotorik

Som forælder får du:

 • En tættere relation til din baby
 • Større forståelse for din baby og hans/hendes signaler
 • Et konkret redskab til samvær og kontakt med din baby
 • Konkrete teknikker til at hjælpe din baby til ro og afslapning 

Du får 5 undervisningsgange, en massageguide, en flaske koldpresset økologisk mandelolie og 5 nyhedsbreve med viden, teknikker og små idéer til at stimulere din baby. Pris 747 kr.

 

 KONTAKT RUDOLF&BARN