Loading...

Sådan kan babymassage hjælpe din baby

 

Babymassageforløb hos Rudolf&barn er meget mere end at lære at massere

For at massagen har en positiv effekt på din baby, er det vigtigt at have fokus på de signaler, som hun/han viser under massagen. Og vigtigt at det foregår i et roligt tempo.

Der undervises på små hold med max. 5 babyer/forældre. Det betyder, at undervisningen tilpasses din baby og dig i en tryg og behagelig atmosfære. Og det giver ro og tid til, at du kan stille spørgsmål og få vejledning. Måske er du i tvivl om, hvordan du bedst hjælper din baby til at finde ro eller hvordan og hvornår du kan bruge massagen derhjemme.

Undervisningen foregår i et lokale hos Kolding Kiropraktik, Vejlevej 350. Temperaturen i undervisningslokalet er tilpasset, så din baby ikke kommer til at fryse.
Her er der plads til alle uanset om man er træt, ked af det, urolig eller sulten.

En anden mulighed er, at det kan foregå hjemme hos jer enten bare med din baby og dig som et Individuelt babymassageforløb eller fx sammen med din mødregruppe eller din veninde.

Din baby vil elske massagen fordi:

 • Det giver din baby en følelse af tryghed
 • Stimulerer afslapning og mindsker uro
 • Hjælper din baby til at sove bedre
 • Lindrer forstoppelse, kolik og luft i maven
 • Styrker din babys kropsfornemmelse og sansemotorik

Som forælder får du:

 • En tættere relation til din baby
 • Større forståelse for din baby og hans/hendes signaler
 • Et konkret redskab til samvær og kontakt med din baby
 • Konkrete teknikker til at hjælpe din baby til ro og afslapning 

Undervisningen

Hver undervisning indeholder introduktion til og gennemgang af nye massagestrøg. Hver gang vi mødes, tilføjer vi en ny del af kroppen og gentager de tidligere lærte massagestrøg. Det giver din baby tid til at vænne sig til og blive tryg ved massagen.

Efter massagen snakker vi om forskellige relevante emner om fx gråd, berøringens betydning for din baby og babyers signaler.

Det at lytte til sin babys signaler kan faktisk godt være lidt svært, for du er jo lige i gang med at lære ham eller hende at kende.

Derfor er det noget af det, som du får viden om, når du deltager i babymassageforløbet. Du får hjælp til fx at få øje på små stress-signaler, som din baby kan vise, hvis hun/han er ved at være overstimuleret.

Og lige netop fordi babyer let kan blive overstimulerede, foregår undervisningen i et langsomt og roligt tempo. For at din baby kan følge med.

Der er plads til at give mad, trøste, kramme og holde pause eller måske sove, hvis din baby har brug for det undervejs.

Derfor er det så vigtigt at lytte til din babys signaler

 • Det styrker tilknytningen mellem jer
 • Det støtter din baby i at udvikle sit potentiale, og lærer hende/ham at kommunikere
 • Når du møder din baby med respekt og empati, så styrker du hendes/hans selvværd, selvtillid og evnen til på længere sigt at regulere sine følelser.

Når du masserer din baby i et roligt tempo, udløses kærlighedshormonet oxytocin både hos din baby og dig selv. Det giver din baby en følelse af tryghed, ro og afspænding. Og for dig betyder udskillelsen af hormonet bl.a., at det kan dæmpe stress og øge din evne til at få øje på din babys signaler.
Det betyder også, at det er rigtig godt at bruge, hvis din baby kæmper med kolik og uro. Og du får særlige teknikker til at massere maven, som kan lindre luft i maven og forstoppelse.

Du får 5 undervisningsgange, en massageguide, en flaske koldpresset økologisk mandelolie og 5 nyhedsbreve med viden, teknikker og idéer til at stimulere din baby. Pris 899 kr.

Hold for babyer ca. 1 - 6 måneder

 

Hold oprettes løbende. Det er også muligt at oprette et hold for din mødregruppe. Eller du kan vælge et individuelt forløb, hvis det passer bedre til din baby og dig.

KONTAKT RUDOLF&BARN

"Vi kan varmt anbefale babymassagen, som vi har haft rigtig stor gavn af - specielt massagen til maven, har kunnet få lidt ro på vores “kolik-barn”. Helle er den dejligste rolige og kompetente underviser, hvilket smitter af på alle - også babyerne, og selvom der så skulle være en utilfreds baby - får man stadig meget ud af undervisningen, og kan bruge den derhjemme, når det passer baby.

Derud over har Helle har været besøg hjemme hos os, for at hjælpe os med vores yngste datter på 2 måneder. Hun har haft “kolik” og vi fik flere redskaber til at kunne hjælpe hende. Hun græder stadig en del, men vi har fået flere redskaber, så hurtigere kan få ro på hende igen. Hun er født i uge 37+0, så lige på nippet til at være for tidligt født."

"Det skønne babymassageforløb får mine varmeste anbefalinger! Helle er en rigtig god instruktør og hun skaber en omsorgsfuld og behagelig atmosfære, hvor der er plads til børnenes behov, fem stjerner herfra - ingen tvivl om det!"

"Vi har både gået til babymassage og stimulastik. Jeg kan på det varmeste anbefale begge dele! Helle er super dygtig, og formår at skabe en rigtig god og tryg stemning omkring sig. Tak for mange dejlige timer"